09.09.14

Чергові коралики.

   Привіт усім, хто завітав у гості. Моїх читачів стає все більше, і це дуже тішить та стимулює до творчості. Дякую, що ви у мене є, ціную кожен ваш коментар...
   Цього разу покажу вам знову коралики "Етно", та тепер в голубому кольорі. Після десятка таких коралів у червоних тонах, з"явилась нагода сплести голубенький. Шаленним попитом користуюються у нас зараз вишиванки та все, що повя"язане з українським єтносом, тому ці коралі поки що у фаворитах:



Попередні варіанти можна подивитися у каталозі джгутів та коралів. А ще, ви напевно помітили, що повністю змінився дизайн мого блогу. Якось пів року тому, у блозі "Лаборатория (нежних) вещей стартував проект під назвою "Мой красивій блог":

   Складався цей проект з 7 уроків, і на кожному з них Альона (автор блогу і проекту), дууууже доступно і детально розповідала, як можна зробити свій блог індивідуальним і неповторним. Завдяки цим урокам, я і змогла змінити дизайн свого блогу. Скажу відверто, що мені страшенно сподобалась ця справа, дізналась та навчилась багато нового і корисного. Так захопилась, що змінила дизайн і у "Мої паперові творіння". Тому усім, хто мріє прикрасити свій бложик, рекомендую...
   На цьому все. До зустрічі...

2 коментарі :

  1. От здавалося б ідентичні схеми а червоний і блакитний виглядають зовсім по-іншому. Кожен із своїм характером, енергетикою і красою ! Гааааарно, дуже !!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Оленко, ти це дуже влучно підмітила, навіть годі оприділити в якому кольорі гарніше...

    ВідповістиВидалити