21.11.14

Комлект "Небес блакить"

   Привіт, мої хороші. У нас справжній листопад, за вікном похмуро та накрапає дощик. Мої хлопці підхопили якийсь вірусик, і ми вже п"ятий день сидимо вдома, на вулицю носа не показуємо. "Весело", скажу я вам, коли двоє дітей "вірусують". Спочатку старшому, з великим трудом збивали температуру, а за два дні та сама історія з меньшим. Ото, після пару таких ночей, у мене стан, ніби з космосу прилетіла. Але сьогодні мої хлопці вже скачуть, як молоді лошаки, значить діла ідуть на покращення, ще б мені у форму прийти.
    Та взагалі пост не про це))), а звичайно ж рукодільний. Продовжую вишивати...бісером...прикраи...
   Був у мене ось такий комплектик, робила для себе. Поносила, потішилась та вирішила переробити ось у що:



Комплект, що складається з кульчиків, перстеника та кулончика. Кобошончики правдп скляні, але ручної роботи. І ще пару фото:





Ось так. А ще, коли знайду вільну хвилинку, з величезним задоволенням читаю пости дівчаток, які приймали участь  у проекті "Дарую радість", що організувала Віка, блог "Вольниця". Вікуся, ти велика молодчинка, таку справу корисну організувала. Я дістаю море позитиву, читаючи радісні та вдячні пости дівчаток. Дасть Бог, наступного разу і я приєднаюся. Радості вам, мої дорогі дівчатка, миру, позитиву та міцного здоров"я вам та вашим рідним та близьким. Дякую, що ви зі мною...


2 коментарі :

  1. О, Зоряночко, як гарно ! Скажу чесно синій не є моїм фаворитом ( думаю ти помітила, що люблю теплі відтінки ) але ось побачила комплектик і собі захотілось щось таке :)))...Гарно !!! Справді ніби шматочок глибокого синього неба ! Молодчинка ! Ех, надихнула ти мене :))).
    Одужуйте і бережіть себе ! Ми теж з донечкою хворіємо :(((.
    А обмінничок Вікусі, то просто казка ! Дууууже сподіваюсь, що буде продовження :))).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оленко, дякую тобі, маєш дар до підбадьорення! Сама помічаю, що у мене більшість прикрас в синьо-голубій гаммі, й сама не знаю чому))). Ви теж одужуйте, ваші подаруночки просто казкові.

      Видалити