30.03.15

Браслет "Поцілунки сонця"

Привіт, дівчатка, сьогодні я до Вас з браслетиком. Давненько я задивлялась на таку іновацію, як лента шиборі. І одного дня мій хом"як, який живе в мені, і просипається у рукодільних  магазинах, проснувся, надивившись на сайті "Ярмарка Мастеров" на ті казкові роботи з шиборі. І так він у мені товкся та писчав, що я нарешті здалася. І ось що з того вийшло:






  
Люблю браслети носити, та вишиті браслети даються мені не легко. Пихтіла я над ним конкретно. На перший погляд здається, що не важко, та мені  таки виявилось важко.


13 коментарів :

  1. Зоряночко, дуууже гарний браслетик !!! Просто -- КРАСА !!! А ще, якщо враховувати складність роботи ( що таке робити браслетики, я добре знаю :))), то просто скажу -- ти молодчинка ! Мені подобається все : і колір, і дизайн, і виконання !
    Я теж останнім часом заглядаюсь на шиборі :)))...Та щось поки на наважилась...А ось надихнулась твоїм браслетиком і знову захотілось :))).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оленко, трохи той браслет має погрішності, та ще й шкіра для зворотньої сторони виявилася затовста, намордувалась, поки краї пообшивала. Мені тепер цікаво,як та шиборі поведе себе у носінні браслету:).

      Видалити
  2. це так здається, та що там? тудам-сюдям приклеїв, там-сям пришив
    на перший погляд

    а хто бодай 1-2 браслета вишив, то в курсі на скільки це непросто....

    для мене вишивка - це натхнення, коли є, то є
    а коли немає - я навіть не берусь

    ох, шиборі - і я заглядалась. цікаво як з нею працювати )))

    гарненький і сонячний браслетик у тебе вийшов!

    коли важко - не зупиняйся! іди вперед, впертість і праця гарантує результат.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Іннуся, за поради, вони завжди цінні! Як на мене, трохи дорогувате задаволення, та шиборі, хоча враховуючи технологію виготовлення, видно така ціна і має бути. А в роботі вона досить не вибаглива: добре розтягується в ширину, краї не осипаються та немає торочок, лише вимагає акуратності, як тканина...

      Видалити
    2. ох, вишивка бісером це завжди недешево

      хоча, є майстрині, які економлять, є майстрині, які не надто економлять
      тому, не завжди дорогий матеріал гарантує люксовий результат

      я от зараз задумуюсь над купівлею сваровськи (старі запаси вичерпуються)... отак прикинула тудам-сюдам - 1000 мінімум.
      тепер думаю, що робити )))

      Видалити
    3. Я теж останнім часом дуже добре обдумую кожну свою рукодільну покупку. Ціни на простий чеський бісер ростуть стрімголов, а про елітні матеріали я вже просто промовчу...

      Видалити
  3. Зоряна, дуже красивий браслет!!! Виглядає дуже коштовним!!! Я ще не бачила такі варіанти зі стрічкою, мені подобаються кольорові переходи, це ти підкрашувала тканину? Треба почитати що таке "шиборі")))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Катю, так , вироби з лентою шиборі справді виглядають вишукано. "Шиборі" - це техніка фарбування тканини, ця лента - готовий продукт, чудесні кольори та казкові відтінки...

      Видалити
  4. Ох і Ах! Зоряночка, ти розбудила мого ненажерливого хом'яка! Я теж дивлюсь на неі, але натрапляла ьільки в карізмі, а там ціни підросли скажено! Так, браслети робляться довго, особливо якщо вишивати на самій шкірі, а не на фетрі.
    Поділись секретиком, де замовляла стрічку?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Люба, замовляла в Carisma, ще до підняття цін. Бачила ще у Магнолія Bijou http://magnoliabijou.com/lenta-nitki/shelkovie-lenti-shibori-shibori у них трішки дешевши, а взагалі ціни, просто фантастика...

      Видалити
    2. Не те слово( ціни шалені... У магноліі ще не замовляла, йду гляну

      Видалити