25.12.13

Мінімалізм 2.

Прикупила я собі якось трикотажне платячко,синього кольору(один,з моїх улюблених кольорів). Ну і звичайно виникло питання підбору відповідної біжутерії. З тих пір як почала займатися бісероплетінням, усі мої прикраси, мого ж виробництва,якось рука не піднімається купити магазинну біжутерію.Отож цього разу спробувала замість ріволі використати кобошон, ну і звичайно,японська деліка, без неї мозайка,не мозайка. Скажу відверто, цей комплект не зовсім те,що собі уявляла,але сталося так,що як тільки витворила його, знайшла варіант який собі уявляла. Так що маю два різні комплекти до одного платтячка. Другий варіант покажу дещо пізніше.





На цьому все, до зустрічі...

6 коментарів :

  1. Приблизила фото, очень красивый комплект!

    ВідповістиВидалити
  2. Красиво вийшло! А ця золота деліка не стирається с часом? Який це номер?:Хочу собі спробувати купити, але вагаюсь

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кажуть ,що стирається.Моя поки що тримається,напевно це ще залежить від того як акуратно носити(маю на увазі уникати контакту з водою),і як часто носити.А взагалі позолочена чи посрібнена надійніша,та по ціні для мене поки не доступна.

      Видалити
  3. хороший набір )) цікаво глянути на другий варіант

    маю питання по колечку.... чи зручно носити?
    бо з деліки таки красиво дивиться основа, але наскільки це зручно і практично......?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені зручно,головне вгадати розмір по об"єму пальця.Такий варіант мені зручніший ніж коли кріпити до готової металевої основи.

      Видалити